Taller d\’Intel·ligència Emocional: L\’Alegria

En la sessió d’avui hem treballat l’emoció de l’Alegria. Com definiríeu l’Alegria? Estar molt content o ser feliç han sigut les paraules que més ressonaven en aquesta sessió. La veritat és que estàvem en el cert, ja que l’Alegria és una emoció que comporta una sensació de benestar general i felicitat. Per aconseguir experimentar aquesta sensació dins del nostre cos, hem realitzat dinàmiques molt divertides i emocionants.

Al principi, hem buscat l’alegria pel centre: pel passadís, sota els quadres, sobre les taules, en les cadires… i, finalment, l’hem trobat! Estava amagada en la nostra aula de les emocions!

Una vegada teníem l’Alegria, hem fet una manualitat d’un ninot molt somrient i que mou els braços de felicitat. Voleu veure com ens ha quedat? Que bonic!

Us comparteixo el link de l’activitat per si voleu fer-la a casa: https://pin.it/4gbRIfU  Podeu trobar moltes imatges i temàtiques diferents!

\"\"

Després, hem jugat amb el Just Dance. Hem ballat, saltat, corregut i, fins i tot, cantat! L’activitat de ballar, així com l’activitat física, té beneficis en el nostre estat físic i mental. A més, treballem el respecte cap als altres, la vergonya i la timidesa.

\"\"

Finalment, ens hem estirat i ens hem relaxat, baixant el nostre nivell d’activació. En el taller d’avui ens ho hem passat molt bé i hem rigut molt!

16.10.2020

es_ESSpanish