L\’autoconcepte i l\’autoestima

El divendres passat (18/10/19) vam fer el taller sobre l\’autoconcepte que tenim de nosaltres mateixos, i com això està vinculat amb l\’autoestima. Per treballar-ho, vam realitzar distintes activitats:

  •  En començament de cada divendres sempre parlem una estona sobre com ha anat el dia.
  •  Gràcies al conte \»El roble triste\» els nens van poder veure que cadascú de nosaltres hem d\’escollir que volem fer amb la nostra vida i futur, i que no hem de fer el que la gent ens digui. Hem de seguir els sentiments del nostre cor. Després vam xerrar una mica sobre el conte i sobre què van pensar ells.
  • Com que el taller va tractar sobre l\’autoconcepte, vaig explicar-los què és i vaig posar exemples perquè ells poguessin entendre\’l. No sempre hem d\’estar tristos o feliços, tot depèn del dia i de tot el que hi hagi passat.
  •  Vam fer la fitxa de l\’autoconcepte on havien de posar com es sentien respecte la seva família, l\’escola, els amics… 
  •  Per acabar, van omplir una graella on sortien els punts positius i els punts negatius de cadascú en referència a l\’àrea familiar, social, física i escolar. Quan van acabar, van llegir les seves graelles en veu alta per poder compartir la informació amb la resta dels companys.

\"\"

es_ESSpanish