Taller d\’intel·ligència emocinal: Els nostres ulls

En la sessió del taller d\’emocions del dia 20 de Novembre vam treballar com expressem i identifiquem les emocions bàsiques.

Aquests últims mesos a causa de la pandèmia de la COVID-19, l\’ús de mascareta és obligatori (a més, de la distància i la rentada de mans), fet que dificulta identificar les emocions dels altres i expressar les nostres. Tot i això, a Group Tàndem ens agraden els reptes i hem pogut expressar les nostres emocions amb la mirada.

Per fer-ho, vam analitzar, a través d\’una manualitat, com canvien les nostres cares: els ulls, la boca i, fins i tot, els color de la cara canvien quan canviem d\’una emoció a una altra.

\"\"

Amb la ira, els nostres ulls es tanquen i les celles baixen, la nostra boca es tensa i ens posem d\’un color vermellós. Amb l\’alegria, en canvi, les nostres celles es fan més amplies, els ulls i la boca s\’obren. Com veieu, els ulls també canvien i, per tant, amb la mirada podem saber quina emoció estem expressant.Sabrieu identificar quines emocions expressen les següents mirades de les nenes del taller?

\"\" \"\"

Sí! Ho heu endevinat!! La primera d\’elles és la por i la segona, l\’alegria!!

Ens ho vam passar molt molt bé identificant i expressant emocions i, a més, vam guanyar un full per continuar treballant-les a casa!

 

20.11.2020

 

 

es_ESSpanish