Taller d\’intel·ligència emocional: El fàstic

En el taller del divendres, dia 6 de novembre, vam treballar el fàstic. Aquesta emoció es considera primària, juntament amb l\’alegria, tristesa, por i la ràbia. Es defineix com una sensació de rebuig alguna cosa que ens sembla desagradable. Ens pot fer fàstic una olor, com la de peus o d\’escombraries, un gust, com el menjar que no ens agrada, alguna cosa que toquem, com la gelatina, o una cosa que hem vist.

En la sessió vam treballar el fàstic relacionat amb el menjar i vam identificar quines són les cares que fem quan tenim aquesta sensació. Vam veure un vídeo amb expressions de fàstic i barreges de menjar que ens podien resultar desagradables. Vam atendre, a més, que el fàstic no és per totes igual, sinó que, potser, hi ha coses que ens agraden a algunes persones i a altres els hi faci fàstic. Una vegada vam acabar el vídeo, ens vam adonar que els personatges s\’havien escapat pel centre i els vam haver de buscar. Cada personatge ens va proposar fer una prova i, si la superàvem, guanyàvam un punt. La parella guanyadora va tenir el privilegi de fer la manualitat en el primer torn.

La manualitat del fàstic va consistir a treballar amb la farina per fer la cara de la ASCO (personatge de la pel·lícula del revés). Vam tocar i jugar amb un material nou, experimentant noves sensacions (que ens podien fer fàstic o no). Els ninots de la Asco vam quedar com si fossin petits monstres verds!!

\"\"

 

\"\"

Vam acabar una mica empastifades de farina, però va ser molt molt divertit

 6.11.2020

es_ESSpanish