Taller d\’intel·ligència emocional: Les Emocions i el Nadal

El passat divendres 8 de gener de 2021 vam iniciar el Taller d\’intel·ligència Emocional. Després de l\’aturada per les vacances de Nadal, teníem moltes de tornar a fer el taller i poder veure\’ns i compartir aquest moment. Teníem moltíssimes coses per explicar-nos: què ens havien portat els reis, què havíem menjat, amb qui havíem jugat… Tots aquests records ens van generar moltíssimes emocions! L\’alegria de veure a la família, el fàstic de menjar puré de patates, la sorpresa de veure que els reis havien portat una bici a la dutxa, la il·lusió de la caiguda de la primera dent… Totes aquestes situacions les vam explicar en veu alta i per torns i, tot i que, a moltes de nosaltres l\’emoció principal va ser alegria, alegria i l\’alegria, o s\’ens va oblidar que, sovint, també experimenten tristesa, ràbia i, fins i tot, la por.

Per recordar, totes les emocions que vam treballar abans de les vacances de Nadal vam fer unes dinàmiques d\’expressió emocional, expressió facial, identificació de les emocions i vam repassar la definició d\’aquestes. Cada emoció bàsica (tristesa, alegria, por, ràbia i fàstic) està relacionada amb un color: la tristesa amb el blau, l\’alegria amb el groc, la por amb el lila, la ràbia amb el vermell i el fàstic amb el verd. Amb aquests colors doncs, vam fer un gran arbre de les emocions amb pintura i ceres. Totes vam pintar amb les mans, pinzells o ceres les emocions que havíem sentit aquests dies.

\"\"

Va ser un taller molt interessant i molt enriquidor. Vam aprendre a escoltar i respectar les vivències i les emocions dels altres i a sentir-nos còmodes explicant les nostres. Estem fent molt bona feina i, a més, ens ho estem passant súper superbé!

08.01.2021

es_ESSpanish