Taller d\’intel·ligència emocional: La il·lusió

En el taller d\’intel·ligència emocional de divendres passat, dia 11 de Desembre, vam treballar la il·lusió. Ara que venen les festes de Nadal, aquesta emoció està molt present en tots nosaltres: il·lusió per estar amb la família, per fer cagar el tió, per tenir algun regal, menjar neules i torrons… La il·lusió, en aquestes dates, és una emoció compartida.

En el taller d\’emocions vam redactar una carta pels tres Reis Mags d\’Orient una mica especial. Totes nosaltres esperem la seva arribada amb gran il·lusió. Per això, tot i que encara queda bastant, volem deixar la carta d\’emocions ben preparada i enviada. La carta comença així: Estimats Reis Mags aquest any he après moltíssim sobre les emocions i m\’he portat molt bé en el Taller d\’emocions de Group Tàndem per això, m\’agradaria demanar-vos…..

\"\"

 

Com que tot això és veritat, vam començar a redactar la nostra carta d\’emocions, especificant què volem sentir aquest pròxim anys i què no.

Ens agradaria sentir: alegria, il·lusió, sorpresa, orgull…
No ens agradaria sentir: por, ira, tristesa, preocupació…

Finalment, hem signat la carta i l\’hem entregat a la bústia oficial dels reis Mags i Pare Noel de Group Tàndem. Esperem que, aquest any, els resi ens portin aquestes emocions (i algun regalito també)!

\"\"

\"\"

A més, també, hem treballat la sorpresa però shh Això no ho puc explicar. Estigueu superatents la setmana que ve i descobrireu quin secret estem guardant. Serà del tot sorprenent!

11.12.2020

es_ESSpanish