Taller d\’Intel·ligència Emocional: La Por

En l\’última sessió del Taller d\’Emocions, coincidint amb Halloween, hem treballat la POR.

La por és una emoció que experimentem quan creiem que estem davant d\’un perill imminent. Quan aquesta situació és real, la por ens ajuda a reaccionar de manera ràpida. Tot i això, sovint, el nostre cervell ens juga males passades i s\’inventa coses o situacions que també ens poden fer por. Un exemple molt comú és pensar que hi ha algú o una persona a la nostra habitació, quan estem a les fosques però, quan obrim la llum, veure que era una jaqueta al penjador o la roba doblegada sobre la cadira!

En el següent enllaç podreu trobar un vídeo amb més exemples de situacions inventades pel nostre cap i que ens poden fer por. També podreu veure un truco per fer front a aquestes situacions. Enllaç al vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=EPVR-a0vwCU&ab_channel=Cuentosenlanube

Us imagineu un monstre gran ensenyant la llengua i ballant el GangamStyle? El monstre ja no ens fa por, ara ens fa gràcia!

\"\"\"\"

En el taller vam dibuixar i pintar, amb ceres i retoladors, situacions i animals, que podíem trobar en una nit de Halloween i que ens poden fer por i que, moltes vegades, són degudes a la nostra imaginació. Ens van quedar uns ratpenats molt terrorífics i divertits!

\"\"

A més, en el centre, ens vam visitar unes vampiresses, unes bruixes i una carabassa màgica. Ens ho vam passar molt molt bé! Espero que la nit de Halloween hagi sigut mooolt terrorífica i que, sobretot, hàgiu rigut molt amb els monstres, les bruixes i els ratpenats.

 

30.10.2020

es_ESSpanish