Taller d\’intel·ligència emocional: la sorpresa

En el taller d\’intel·ligència emocional de 18 de desembre vam treballar la sorpresa. Aquesta emoció es produeix quan succeïx una cosa que no l\’esperes i que sol ser agradable. Podem sentir sorpresa en una festa d\’aniversari, un regal concret, la visita d\’un familiar…

Per conèixer de ben a prop aquesta emoció, vam fer una sorpresa pels papes i les mames del taller d\’emocions. Primer, vam aprendre que, per fer una sorpresa, aquesta havia de ser secreta fins l\’últim moment. Shhhhh… No podíem dir-li a ningú! La setmana anterior havíem treballat molt per poder acabar en aquesta sessió la manualitat, però els papes i les mames no ho podien saber així que vam estar sense explicar res durant una setmana sencera!

\"\"

A més, per celebrar que arribava Nadal vam poder decorar unes galetes. Vam netejar-nos molt les mans amb gel hidroalcohòlic i vam posar xocolatines com a botons. Ens van quedar molt molt boniques i segur que estaven boníssimes!

\"Decorem

Per últim, vam donar un regalito sorpresa a les nenes del taller: dos pagaments de purpurina i post-its per deixar notes brillants per tot arreu. Va ser un taller molt divertit i molt sorprenent!

Us esperem a totes després de festes. Us desitgem molt Bon Nadal i Feliç Any Nou!

18.12.2020

 

es_ESSpanish