Taller d\’intel·ligència emocional: la vergonya

En la sessió de divendres passat vam treballar la vergonya. La vergonya és un sentiment que es produeix quan fem una cosa malament, quan ens diuen coses que no ens agraden, quan som tímids, insegurs o per por de fer el ridícul.

En el taller d’emocions vam veure com el personatge Miguel, de la pel·lícula Coco de Disney, es mostra insegur i amb vergonya abans de fer la seva actuació de Un Poco Loco. Tot i això, s’anima a cantar i ballar i, finalment, és un gran show!

\"\"

 

Mireu aquí l’escena: https://www.youtube.com/watch?v=yZ7cBunq8xo&ab_channel=DisneyMusicLAVEVO

Posteriorment, vam explicar en quines situacions podem sentir vergonya: respondre quan et pregunta el professor, quan no et surt bé un joc i tothom et mira, quan coneixem per primera vegada a altres nens i nenes… En aquestes situacions, experimentem coses en el nostre cos: suor, somriure tímid… i la cara se’ns posa vermella!

 

\"Treballem

\"\"

Per aquest motiu vam realitzar una cara que es posa d’aquest color quan té vergonya, però que passat un temps,  marxa i torna a estar tranquil·la. El color vermell arriba i marxa, tal com fa la vergonya.

Finalment, vam superar totes juntes la vergonya, i vam fer una gran festa per celebrar l’aniversari de la Martina. Moltes felicitats! Vam posar música per cantar i ballar i també, vam menjar les xuxes que ens va portar. Va ser molt divertit!

Què en dieu? Tenim o no tenim vergonya a Group Tàndem?

 

\"\"

27.11.2020

es_ESSpanish