Taller d\’intel·ligència emocional: Les emocions bàsiques

En el taller d\’intel·ligència emocional del dia 13 de Novembre vam treballar la relació entre els records i les emocions.

Les situacions que hem passat i viscut ens generen el record de l\’emoció que vam experimentar aquell dia i la tornem a viure. Per exemple, si pensem en una situació bonica, com anar al teatre a veure una obra molt divertida, la nostra expressió canvia i ens surt un lleuger somriure. A més, també, pot succeir al revés, pensar en una emoció i que aquesta ens porti a un record o situació determinada. Pensem en la por… Quina situació recordeu? Una pel·lícula terrorífica que vam veure al cinema, un malson, un susto del nostre amic...Així doncs, els records generen emocions i les emocions, records.

En el taller d\’emocions, vam recordar com havíem treballat les emocions bàsiques: vam fer tortugues per controlar l\’ira, vam ballar al ritme de la música per generar alegria, vam pintar somriures per evitar la tristessa, ens vam disfressar per generar por i vam jugar amb farina per conéixer què és el fàstic. Totes aquestes activitats ens han ajudat a conèixer i saber gestionar les emocions més bàsiques i, per aquest motiu, hem elaborat un àlbum de fotos amb records del taller d\’emocions i, per tant, també, amb emocions.

 

\"\"

Per elaborar aquest àlbum d\’emocions vam haver de fer diverses proves en grup, com cantar una cançó, fer figures de psicomotricitat, etc. Vam treballar conjuntament i de manera cooperativa. Una vegada, guanyàvem totes els punts, desbloquejàvem els records de l\’emoció i miràvem les fotografies de la sessió del taller d\’emoció. Quan vam obtenir totes les emocions, vam fer el nostre àlbum!

 

\"\"

Finalment, per acabar la sessió, vam celebrar dos aniversaris! Moltíssimes felicitats!! Li vam fer entrega de les corones de cumple i vam menjar les xuxes que ens havien portat. Aquest serà un record que ens portarà a l\’emoció d\’alegria, estic segura.

 

 

13.11.2020

es_ESSpanish