Taller d\’intel·ligència emocional: La tristesa

En la sessió del passat divendres, dia 23 d\’Octubre, vam treballar la tristesa.

Vam explicar i dibuixar algunes situacions que últimament ens havien posat tristos i que havíem fet por poder tornar a estar alegres. Enfadar-nos amb els amics, sopar un menjar que no ens agrada, que una amiga no vingui a una festa… són circumstàncies que poden fer que estiguem més desanimats i que sentim tristesa durant un cert temps. Cal tenir en compte que aquesta emoció no és positiva ni negativa sinó que és una manera de comunicar que necessitem suport i afecte d\’aquelles persones que ens estimen.

Posteriorment, vam explicar un fragment d\’un conte, el Ladrón de Sonrisas, que tracta d\’un noi que tracta de fer somriure a totes les persones amb les quals es troba. En el següent blog teniu un resum de la història completa: http://apegoyliteratura.es/el-ladron-de-sonrisas/

 

\"\"

Finalment, vam trobar un cofre que vam decorar amb ceres i pintar amb retoladors. Vam buscar per l\’aula i pel passadís somriures i els vam enganxar dins d\’aquesta capsa. Entre totes, doncs, vam guardar somriures per si alguna persona, que estigui trista, els necessita els pugui agafar.

\"\"

Així doncs, ja sabeu, si un dia esteu tristos, podeu venir a Group Tandem, tenim una capsa plena de somriures per vosaltres!

\"\"

 

23.10.2020

es_ESSpanish