Taller sobre l\’autoestima

Al taller del passat divendres 23 de novembre vam tractar el tema de l\’autoestima. És de vital importància perquè els més petits confiïn en si mateixos, en el seu potencial i, el més Important, aprendre a estimar-se tal com són. I, si hi ha alguna cosa que no ens agradi, saber que podem canviar-lo, amb treball i esforç, per poder estar feliços amb nosaltres MATEIXOS.

1. Vídeo de pixar sobre l\’autoestima

Després de visualitzar el vídeo, ho analitzem entre tots, parlant sobre com crèiem que se sentia el personatge principal.

2. Mímica realitzada per part dels nens en la qual van haver de representar aquella activitat, esport … Que millor se\’ls dóna i que els fa sentir bé i els seus companys van haver d\’endevinar-ho.

3. Contes sobre l\’autoestima “La papallona Lisa”

Vam llegir el conte entre tots i després ho analitzem, intentant endevinar com se sentia la papallona, i com va aconseguir sentir-se més feliç.

4. Dinàmica “Punts forts i febles”

Cada nen va haver d\’omplir una taula sobre les seves qualitats positives i sobre aquells aspectes negatius que els agradaria canviar. Després de realitzar aquesta taula, van omplir altres taules iguals però els seus companys, sobre allò que més els agradava de cada un i el que menys. Per finalitzar l\’activitat, cada un va llegir en veu alta què creien ells sobre si mateixos, i la persona que va dinamitzar el taller va llegir les opinions que havien escrit els seus companys prèviament.

\"\" \"\"

es_ESSpanish